Om oss

ProNav drivs av att göra bra affärer för våra kunder! Sedan 2007 har vi stöttat företag och organisationer med att utveckla och leda inom supply chain management och förhandling. Som interimchefer, lärare och ledningskonsulter gör vi skillnad.

ProNav består idag av Gunnar Lindh, Irina Dickman och Annapia Thorin. Tillsammans erbjuder vi solid kunskap om inköp, supply chain management, IT, verksamhetsutveckling och förhandling. Vi har gedigen erfarenheter av internationellt ledarskap, och är övertygade om att mångfald ger tillväxt. Vårt ledord är helhetssyn. Och så älskar vi att se andra växa!


Gunnar Lindh

+46 (0)723 04 04 84

20+ år ledarerfarenhet av supply chain management och IT-ledning inom internationella storbolag. Tror på mångfald och drivs av att se andra växa och utvecklas. Ägare och grundare till ProNav.
Gunnar på LinkedIn »


Annapia Thorin
+46 (0)70 276 83 99

Utbildar och leder inom supply chain management och verksamhetsutveckling. Annapia har spetskunskaper inom sourcing och outsourcing av produktion, och har gedigen erfarenhet av att leda kontraktstillverkning i Kina.
Annapia på LinkedIn »