Om oss

ProNav drivs av att göra bra affärer för våra kunder! Sedan 2007 har vi stöttat företag och organisationer med att utveckla och leda inom supply chain management och förhandling. Som kursledare har vi vässat kompetensen hos hundratals inköpare, logistiker och affärsmän. Som interimchefer och ledningskonsulter går vi snabbt in i ett uppdrag och löser uppgiften.

ProNav består idag av Gunnar Lindh och Simon Lindblad. Tillsammans erbjuder vi solid kunskap om inköp, supply chain management, IT, kommunikation, verksamhetsutveckling och förhandling. Vi har gedigen erfarenheter av internationellt ledarskap, och är övertygade om att mångfald ger tillväxt. Vårt ledord är helhetssyn. Och så älskar vi att se andra utvecklas!


Gunnar Lindh

+46 (0)723 04 04 84

Affärsutvecklare och entreprenör som bott och arbetat i 4 världsdelar. 25+ år ledarerfarenhet av supply chain management och IT-ledning inom internationella organisationer. Civilekonom. Gunnar tror på mångfald och drivs av att se andra växa och utvecklas. Ägare och grundare till ProNav.

Gunnar på LinkedIn »


Simon Lindblad
+46 (0)72 150 50 90

Passionerad utbildare och ledare inom supply chain management och verksamhetsutveckling. Simon är Civilingenjör i Kvantitativ Logistik, och har bred erfarenhet inom supply chain management, leverantörsutveckling och förändringsledning i globala organisationer.


Simon på LinkedIn »