Förhandling

På ProNav tror vi att alla kan utvecklas till goda förhandlare. Vi tror också på att träning och förberedelse ger resultat - både för personer och för organisationer! Vi erbjuder förhandlingsutbildningar och förhandlingscoachning för individer och organisationer och arbetar som externa förhandlingsledare där vi stöttar organationer genom att att leda och facilitera förhandlingar.

Förhandlingsledning

Behöver du stöd att genomföra komplexa förhandlingar? Vi på ProNav går in som externa förhandlingsledare, där vi stöttar organisationer genom att leda och facilitera förhandlingar. Som förhandlingsledare tillför vi utöver en mångårig erfarenhet av att leda internationella förhandlingar dessutom en dokumenterat effektiv metodik och verktygslåda. 

Förhandlingscoachning

Som förhandlare hamnar du i många knepiga förhandlingssituationer. Oavsett om du är ny i rollen eller en van förhandlare, har du mycket att vinna på att få coachning och vägledning inför en viktig förhandling. Vi coachar dig genom att utgå från ditt läge och stärker din position med konkreta råd och verktyg.

Förhandlingsutbildning

Att träning ger resultat gäller förstås lika mycket i förhandlingar som inom sport eller musik. Likväl är varje förhandling unik och det finns alltid mer att lära. Och grunden till förhandlingsframgång ligger i din egen attityd. Låt dig inspireras och instrueras av våra utbildare som har mångårig förhandlingserfarenhet. Vi har kurser för alla som förhandlar i jobbet, såsom chefer, säljare, inköpare och projektledare.
Läs mer om våra förhandlingsutbildningar här.

Vill du veta mer om förhandling eller våra övriga tjänster?

Kontakta oss